Manuel presse, skæring / krympning til lædervarer

EMG 5HR manuel knækpresse er den perfekte model til at klippe og krympe alle typer materialer, der bruges til at fremstille lædervarer.

Denne presse er et godt alternativ til værktøjer som tænger og hamre.

I lædervarer er skæring og krympning to almindelige operationer.
Når man laver en håndtaske, bruger man øjer til at lukke tasken (til snoren) eller til skulderremmen.

 

Fordelene ved en manuel presse til lædervarer

 

Med en manuel presse bliver skæringen enkel og præcis. Materialet: stof, sheers, iron-on-produkter, læder, imiteret læder osv. skæres i en enkelt bevægelse, rent og uden grater. Øjet er let at placere, lodret over maskinens næse. Crimpningen er også fejlfri takket være den gradvise forøgelse af trykket helt frem til slutningen af slaget. En større kraft påføres i slutningen af slaget, uden at det kræver en stor ekstra indsats. 

 

Med 5HR-pressen kan du ubesværet klippe tynde stoffer som voile, tykke strygeprodukter som fleece, plastificerede materialer som solsejl eller ædle materialer som koskind.

 

Til tykkere eller hårdere materialer kan EMG's designafdeling rådgive dig om den presse, der passer bedst til dine behov

 

En manuel knækpresse kan også bruges til at krympe snaps og nitte. Du skal blot bruge det passende værktøj, som holdes fast i pressens næse af en klemskrue.

 

presse manuelle pour la maroquinerie découpe du cuirpresse manuelle pour la maroquinerie, pose d'oeillet

 

 

Hvad tiltrak brugeren Amandine til EMG's manuelle presse?

Po treh letih čim bolj čistega rezanja tkanin za izdelavo torbic in stiskanja očesc s kleščami in kladivom je Amandine s pomočjo modela 5HR podjetja EMG odkrila užitek pri rezanju materialov, tudi tako plemenitih, kot je usnje. 

 

V prvih treh letih :

  • je poškodovala več rezalnih orodij,
  • poškodovala si je roke,
  • morala je večkrat ponoviti, da je dosegla sprejemljiv rez in zmečkanje,
  • za vsako dejanje je potrebovala veliko časa. 

 

Nato je Alexandre iz oblikovalskega biroja podjetja EMG predlagal uporabo stiskalnice z vbodnikom. V ta namen je obdelal trn iz kompleta matric BOEHM tako, da se je popolnoma prilegal modelu stiskalnice 5HR, katere sila 500 kg je idealna za to uporabo pri usnjenih izdelkih.

EMG-teamets evne til at udføre tests for at finde den presse, der passede bedst til hendes behov, og til at guide hende til det ideelle produkt til hendes aktivitet blandt det brede udvalg, gjorde det meget lettere for Amandine at tage dette nye udstyr i brug.

 

Siden da er hun blevet fuldstændig overbevist af denne presse på grund af dens meget lille fodaftryk. Den optager meget lidt plads i systuen og er nem at flytte rundt på. Denne presse til lædervarer er også meget nem at bruge og justere. Den giver dig mulighed for at arbejde hurtigere (2 til 3 gange kortere tid) end med klemmer og hamre.

 

Frem for alt er Amandine meget imponeret over kvaliteten af klipningen og krympningen. Arbejdet er perfekt og kræver meget lidt indsats i slutningen af slaget, hvor der er brug for mere tryk. Hun blev endda tilbudt en personlig finish (valg af farve)!

 

Endelig sætter hun stor pris på, at denne presse kan bruges af alle, selv folk med nedsat mobilitet.