R&D - Virksomhedsspecifikke presser

Midt i Industri 4.0-boomet søger små og mellemstore virksomheder at automatisere de gentagne opgaver, som deres medarbejdere udfører. Mens hovedformålet oprindeligt var at forbedre produktiviteten, er der kommet en ny prioritet til: at reducere operatørernes nedslidende arbejde. I hele produktionskæden kan maskinerne justeres, så de bliver mere ergonomiske og mindsker risikoen for muskel- og skeletbesvær. Hos EMG tager vi hensyn til dine behov og tilpasser flere af vores presser, så de giver dine medarbejdere større komfort.

Hvorfor tilpasse en presse?

 

Som specialister i fremstilling af manuelle, mekaniske, pneumatiske og hydropneumatiske presser og mærkningspresser beder vores kunder os regelmæssigt om at tilpasse vores maskiner for at give større komfort til deres medarbejdere, der udfører gentagne manuelle opgaver.

 

Når man masseproducerer dele, er operatørens arbejdsstilling afgørende for komforten og for at begrænse muskel- og skeletbesvær. Det er også et spørgsmål om operatørens sikkerhed og kvaliteten af de opgaver, der udføres.  Med dette i tankerne foretager vi forskellige ændringer af vores standardpressemodeller for at gøre dem mere ergonomiske.

 

En mere ergonomisk arbejdsstation giver også mulighed for større præcision og regelmæssighed i bevægelserne. Disse tilpassede, præcise og regelmæssige bevægelser fører naturligvis til en stigning i produktiviteten. Så at tilpasse en maskine til dine medarbejderes arbejdsstationer bliver en win-win-situation.

 

Hvilke typer maskiner kan modificeres?


De fleste maskiner kan mekaniseres i mange industrisektorer. For vores manuelle stativ- og knækpresser samt vores pneumatiske presser kan vi give dig de modifikationer, du har brug for, for at opfylde de specifikke krav i din virksomhed.


I henhold til dine specifikationer undersøger vi de ændringer, der skal foretages på vores presser, som har en effekt fra :

 

  • mellem 200 og 5000 kg for manuelle tandstangspresser,
  • mellem 500 og 2000 kg for manuelle knebelpresser,
  • mellem 360 og 6000 kg for pneumatiske presser.

 

Hvilke dele af maskinen kan modificeres?


I de fleste tilfælde forbliver pressens rygrad den samme, men vi vil arbejde på trimningen for at tilpasse den til en bestemt aktivitetssektor.

 

Succeshistorie om en presse, der er tilpasset urmagerens specifikke arbejde

 

 

De store navne inden for schweizisk urmageri har sat deres lid til os i årtier. Vi har udviklet en række mekaniske presser, der er skræddersyet til deres behov. Præcisionsproducenter, der sætter deres lid til os: Rolex, Blancpain, Bovet, Bulgari, Swatchgroup, ETA... 


Eksempler på ændringer, vi kan foretage:
 

  • Tilføjelse af en trykfjeder på stemplet for at minimere mekanisk slør og øge cyklusnøjagtigheden og repeterbarheden
  • Beskyttelse af operatøren ved hjælp af lysgardiner, som kan hæves automatisk med sidegitterne, hvilket giver indstilleren et helt uhindret område til indstilling og justering af værktøjet.
  • Tilføjelse af en træbakke, der er tilpasset arbejdsstationens ergonomi, med en højde, der er defineret af kunden, for at gøre det muligt at placere emnestativerne på plads
  • Ændring af arbejdsbordet med kun to T-spor til fastspænding af værktøj, hvilket gør det lettere at rengøre arbejdsstationen
  • Installation af højdejusterbar neon-LED-belysning for at sikre god synlighed af værktøjet, når emnet positioneres.
  • En ramme med lige sider, hvor alle pressens komponenter er indbygget, så de er nemme at rengøre (elskab, luftbehandlingsenhed, smøreenhed osv.)
  • En mand-maskine-grænseflade med en berøringsskærm til nem, konfigurerbar kontrol af pressen.
  • Og i nogle tilfælde tilføjelse af et USB-stik til opladning af telefon eller tilbehør.
  • ....


Urmagerpressen, der er dedikeret til ét marked, er stadig "skræddersyet" til hver enkelt kunde for at opfylde specifikke krav.


Takket være sin ekspertise og vilje til at tilpasse sig markedets behov kan EMG levere den løsning, der opfylder dine produktionskrav.